JANA ŠIMONOVÁ
PALACKÉHO 870
MLADÁ BOLESLAV
29301
IČO: 63816156

j2simonova@seznam.cz
+420 608 057 395

HARMONIZACE DUŠE - TĚLA

Nechte si zasílat novinky přímo do Vaší emailové schránky
Opište prosím kontrolní kód "5741"
    a/ Samy /nehledě na toxiny z postřiků/
ucpávají žíly a cévy,protože obsahují stále vyšší procento jedu solaninu,který se ukládá u srdce a na malém mozku. Solanin způsobuje bolesti a tlak u srdce.Při větší dávce rovněž nedomykavost chlopní,bolení hlavy.
Jedinou rostlinou odplavující Solanin z organismu je kmín. 
Brambory,škubánky,šišky opékat na česneku.Česnek proti solaninu,pít odvar z kmínu.

Dietní doporučení:
     b/ brambory zásadně nenechávat na světle.Uskladňovat je v chladu a ve tmě.
Vlivem světla v nich totiž vzniká solanin.

Brambory s nadměrným obsahem dusíku:
Takové brambory poznáte takto:když je rozkrojíte,naleznete v jejich středu něco jako krasovou jeskyni,vyzdobenou krystaly.Máte-li podezření na takové brambory,tak jakmile je zčnete vařit přidat dubovou kůru!

Brambory správná výživa: 
Vařit brambory s mrkví,Při vaření ve slupce a nebo bez ní přidávat kmín.Zelené brambory vyhodit!Navíc neuškodí zejména na jaře,jestli si k večeři uvaříte čaj z kmínu nebo si k obědu připravíte chutnou kmínovou polévku:

Cibuli očistíme a nasekáme najemno.

V kastrolu rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a orestujeme ji dozlatova. Zasypeme ji mletým kmínem, krátce orestujeme a zalijeme zeleninovým vývarem. Kmínovou polévku vaříme asi 20 minut. Pak ji zahustíme světlou jíškou a opět provaříme. Jakmile polévka dosáhne varu, přidáme rozšlehaná vejce a promícháme. Nakonec kmínovou polévku s vejcem osolíme a opepříme.

zdroj:www.vareni.cz

Bramborový škrob:

     Solamyl používat jen na škrobení,na vaření neužívat,může být škodlivý a vyvolat až bramborový šok.

Místo toho užívat kukuřičný škrob- MAIZENA!

Ne 3. únor 2013, 17:33:46 CET
Jana Šimonová
Poradenství,konzultace,zasvěcování do energetických systémů,kurzy,semináře.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one